Solcelle

Støtte fra enova

Enovastøtte beregnes enkelt.

Det gis 7500kr i installasjonsstøtte, og 2000kr pr kWp installert opp til 20kWp. Max 47500kr

Hvordan er solcelle lønnsomt?

Gjennom teknologi og vitenskapelig forskning har forskere vært i stand til å finne måter å spare begrensede ressurser på. De har vært i stand til å oppdage alternativer til fornybar energi. En av disse er solenergi. Ved å kombinere moderne teknologi og sollys har produksjon av solenergi blitt en mulighet.

Store solcellepaneler brukes til å absorbere de kraftige solstrålene som sendes ut fra solen og konvertere disse til kraftressurser som brukes til å lyse opp bolig- og næringsområder.

«Suksess er resultatet av perfeksjon, hardt arbeid, læring av fiasko, lojalitet og utholdenhet»

Ifølge en studie utført av LivePerson forventer 71 % av kundene å få hjelp til henvendelsene sine innen fem minutter. Alt utover dette blir sett på som bortkastet tid. Å stå opp til anledningen umiddelbart, er uoppnåelig for de fleste organisasjoners støtteteam som et resultat av for mye arbeid på tallerkenen deres. Derfor er det behov for ekstra hjelp.

Ønsket om å utvide arbeidsstyrken kommer midt i etterspørselen ettersom andelen bedrifter som er bekymret for mangel på ordre, faller til netto 23 % globalt – det laveste tallet som er registrert på et tiår med IBR-forskning. Bedrifter føler seg trygge nok til å heve prisene, med netto 36 % av bedriftene som planlegger å gjøre det i løpet av de neste 12 månedene, mens netto 50 % av bedriftene forventer høyere fortjeneste sammenlignet med netto 41 % for et år siden.